Beleving

Wij geloven dat koffie iets speciaals moet zijn. Deze simpele gedachte beweegt ons iedere dag om de perfecte koffiebeleving te creëren en steeds meer koffieliefhebbers te verrassen. 

Koffie, ’s werelds meest gedronken warme drank, zowel thuis als op het werk. Geniet van elke slok en adem de veelzijdige geur van koffiebonen terwijl u even ontsnapt aan de dagelijkse hectiek: een heus ‘verwenmomentje’.

Voor de één begint de ochtend met een kop koffie, voor de ander eindigt de avond met een kop koffie als ritueel. Het bereiden, serveren en drinken van koffie is een ware kunst. Graag tillen we samen met u de koffiebeleving naar een hoger niveau. Meer informatie hierover leest u op deze pagina.

Koffie is er in vele soorten en wordt in verschillende werelddelen verbouwd. De variëteit die wordt verbouwd en het vermogen om goed te groeien in bepaalde omgevingen, hebben invloed op het smaakprofiel van koffie. Het type grond waarin de koffieplanten groeien, blootstelling aan de zon en andere klimatologische elementen spelen allemaal een rol bij het definiëren van koffiearoma's, smaken en texturen.