Onze koffie

Het land van de duizend heuvels
Éen van 's werelds beste koffie, rechtstreeks geïmporteerd uit de kleine koffieteeltregio Cyangugu in Zuid-West Rwanda die bekendstaat als de gouden heuvel van Rwanda. De rijke vulkanische grond, de hoogte van de berg en een veeleisende benadering van kwaliteit creëren de meest voortreffelijke koffieboon. Deze koffieboon staat bekend als krachtig, fruitig en complex van smaak. De koffie heeft een zoet aroma met typische red bourbon-tonen van sinaasappel, chocolade en karamel. De body is vol en onwijs sappig met delicate kruiden en complexe florale smaaktonen. Een unieke koffie die zich goed leent voor slow coffee en natuurlijk cold brew!

Het ambacht van koffiebranden
Het ambacht van koffiebranden combineert kunst en wetenschap. De wetenschap helpt bij het produceren van consistentie en kwaliteit. De kunst komt voort uit de unieke achtergrond en de brandfilosofie van elke koffiebrander.

We vertrouwen niet op geautomatiseerde machines om onze koffie tot in de perfectie te branden, maar we controleren de ontwikkeling van het branden met de hand en gebruiken zintuiglijke vaardigheden om veranderingen in kleur, geur en fysieke veranderingen in de bonen te volgen. We proeven ook elke batch koffie na het branden voor kwaliteitsgoedkeuring, voordat deze naar u wordt verzonden.