Uburyo Coffee Experience Concept

Als exclusief koffiemerk leveren we een compleet koffieconcept voor restaurants, hotels, bars en kantoren uit het hoger segment. Bij het Uburyo Coffee Experience Concept staat de beleving rondom koffie centraal en worden de vijf zintuigen van uw gasten geprikkeld. Koffie is het visitekaartje van jouw onderneming, een eerste kennismaking maar ook een laatste indruk. Of het nou gaat om een kennismakingsgesprek of om een avondje dineren af te sluiten: de koffie staat altijd centraal.

Consumenten op zoek naar iets unieks
Tegenwoordig zijn consumenten veeleisender en selectiever dan ooit als het gaat om koffie. Ze zijn op zoek naar iets unieks en willen verrast worden. Koffie is een beleving op zich. Met het Uburyo Coffee Experience Concept krijgen jouw gasten de mogelijkheid om te genieten van een onvergetelijk moment en tillen wij jouw koffiebeleving naar een hoger niveau. Bij het aanbieden van een unieke koffiebeleving hoort naast goede koffie natuurlijk ook een aantrekkelijke presentatie.

Zo kun je jouw gasten laten zien dat het drinken van koffie een ritueel is waar etiquette bij horen. Het serveren van koffie is net zo bijzonder als het serveren van wijn. Informatie over de herkomst, de smaak en branding: het is een greep uit de koffiebeleving van Uburyo Coffee.

Het Uburyo Coffee Experience Concept is een compleet pakket met keuze uit aanvullende producten. Tevens hebben wij een eigen elegante Coffee Experience Collection ontwikkeld. Deze collectie is compleet met passend servies, serveertray en presentatiemateriaal om de beleving compleet te maken.

Smaak
De koffie heeft een unieke smaak en karakter en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Uburyo Coffee kan uitstekend worden verwerkt in een gerecht of dessert. Onze koffie kenmerkt zich door een zoet aroma met typische red bourbon-tonen van sinaasappel, karamel en chocolade. De body is vol en sappig met delicate kruiden en complexe florale smaaktonen. 

Onze barista’s en experts op het gebied van (groene) koffie hebben kennis van alle aspecten van de koffie. We delen graag onze kennis met je en nemen voortdurend de nieuwste bevindingen op in ons workshopprogramma. Ook kun je van deze knowhow profiteren door onze nieuwsupdate te ontvangen. Onze experts bezoeken je regelmatig en bewaken de kwaliteit van de koffie die je serveert. Dit betekent:

  • Controle van de koffie, molen en apparatuur
  • Opleiding en training van uw personeel
  • Advies

Naast de belevingsworkshop die gericht is om de beleving optimaal te vergroten, bieden we ook op maat gemaakte workshops voor jouw team ontworpen om aan jouw individuele trainingsbehoefte te voldoen. Tijdens de belevingsworkshop trainen wij jouw personeel, zodat zij alle ins & outs weten van het merk, het verhaal, de bereidingswijze en advisering. Hiermee laat je zien hoe speciaal koffie kan zijn.

 Wat maakt Uburyo Coffee uniek

  • Een uniek koffieconcept gericht op de koffiebeleving
  • Advies bij aanschaf van een koffiemachine
  • Mogelijkheid van financiering voor koffiemachines
  • Doorlopende kwaliteitscontrole
  • Onze jarenlange koffiekennis
  • Flexibele afname
  • Aanschaf van onze exclusieve servieslijn